Instrument Rating Teori Start i Randers - Flight4000 A/S

Din personlige pilotuddannelse

Loading Events

« All Events

Instrument Rating Teori Start i Randers

26 October @ 18:00 - 20:00

Instrument Rating

Hvorfor Instrument Rating?

Er du privatpilot og mangler du udfordringer? Eller drømmer du bare om at bruge dit certifikat til lidt mere end blot fornøjelses flyvning – og har du samtidig et ønske om at være uafhængig af lave skyer og dårlig sigt? Så er det en instrumentrettighed, IR(A), som du skal sigte efter. En instrumentrettighed giver dig retten til at flyve i IMC-forhold og til at anflyve en lufthavn i helt ned til 550 meters sigt. Uddannelsen til instrumentpilot er sjov og lærerig, da den med mange spændende udfordringer stiller større krav til dig som pilot. Din piloterfaring bliver således udvidet med en masse nye værktøjer, som vil øge din sikkerhed for at gennemføre dine fremtidige flyvemissioner succesfuldt betydeligt.

Der findes ingen formelle krav, som du skal opfylde, for at kunne starte på den teoretiske undervisning. Til gengæld er der visse krav, som du skal opfylde for at kunne starte på den praktiske del af uddannelsen. Se mere om dette under de enkelte uddannelser.

I det følgende gennemgås, hvad uddannelsen indeholder samt hvad det kræver at uddanne dig til instrumentpilot i Flight4000.

Se mere på Instrument Rating Teori, samt CBIR og BIR.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Details

Date:
26 October
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
, ,

Organiser

Flight4000
Phone:
+4571995540
Email:
info@flight4000.dk
View Organiser Website

Venue

Flight4000 – Randers
Højsletvej 21
Randers, 8930 Denmark
+ Google Map