Flight4000

FLIGHT4000 A/S

er oprettet med hjemmebase i Roskilde Lufthavn og satellit i Randers. Vi har valgt at tage navn efter vores postnummer for at understrege, at vi er en lokal virksomhed. Selskabet er etableret med 10 aktionærer, som alle har en stor interesse for flyvning inden for et bredt spektrum lige fra flyvning med veteranfly til flyvning med passagerfly. Nogle er lige begyndt med at tage pilotcertifikatet, mens andre har en lang karriere med tusindvis af flyvetimer bag sig.

Under mottoet ”Sammen flyver vi bedre”, ønsker vi med FLIGHT4000 at skabe et netværk af kommende og nuværende piloter, hvor man kan udvikle sine egne kompetencer i fællesskab med andre med samme passion.

Fokus – Modular uddannelse

Indenfor luftfartsuddannelserne findes der to forskellige fremgangsmåder frem mod et pilotcertifikat henholdsvis den integrerede eller den modulare vej. Hos FLIGHT4000 har vi fokus på den modulare uddannelse, som er en form for deltidsstudie, hvor du som elev har tid og mulighed for at varetage et arbejde ved siden af studiet. I fællesskab med vores dygtige crew kan du være med til at sammensætte dit uddannelsesforløb, så det passer ind dagligdagen. Vi sørger så for at planlægge derefter.


Posted

in

by

Tags: