PPL(A) Teorikursus - Flight4000 A/S

PPL(A) Teorikursus


PPL(A) teorikursus

Hos FLIGHT4000 tilbyder vi PPL-teorikurset både som holdundervisning og som eneundervisning. Holdundervisningen kører som aftenundervisning to hverdage om ugen normalt kl 18-21 og strækker over 4-4½ måned:

Ved holdundervisningen vil du møde andre elever med samme passion og interesse som dig. Dette er med til at gøre aftenerne underholdende og samtidigt stærkt medvirkende til, at du hurtigt bliver integreret i det sociale miljø, som også er en vigtig del af FLIGHT4000 og flyvermiljøet generelt.

Vi starter som regel 2 PPL-teorihold op om året og vores hold består som min. af 5 elever og max. 10 elever. Vores PPL-teorihold er forholdsvis små, da vi i FLIGHT4000 ønsker, at der både er plads og tid til samt fokus på den enkelte elev.

Til den travle og omrejsende forretningsmand eller til dig, som har kalenderen fyldt med andre vigtige gøremål – familie, rejser mv., tilbyder vi naturligvis også teoriforløbet som fast-track kursus/privatundervisning. Ved valg af privatundervisning tilrettelægger vi et kursusforløb, som passer ind i lige præcis din travle hverdag. Det vil sige, at du kan starte, når det passer dig samtidig med, at du kan gennemføre kurset på den tid, som du ønsker og har mulighed for.

I den første teoretiske del af PPL-undervisningen indgår følgende 8 fag af forskellig varighed:Teorikursus

  • Luftfartsret
  • Menneskelig ydeevne
  • Meteorologi
  • Flyvepræstation og planlægning
  • Navigation
  • Flyveprincipper
  • Operationelle procedurer
  • Generel viden om luftfartøjer

Teoriforløbet afsluttes med teorieksamen, som aflægges over for Trafik- og Byggestyrelsen.

Teorieksamen

Teoriprøven er skriftlig og aflægges over for Trafik- og Byggestyrelsen i enten Roskilde eller Kolding. Prøverne er udformet som en multiple choice eksamen, hvor der til hvert spørgsmål er angivet 4-5 svarmuligheder, hvor du afkrydser det rigtige svar. Der er 16 spørgsmål og du har 35 minutter til at besvare dem i hvert enkelt fag. Du skal have mindst 75% rigtige svar i hvert fag for at bestå.