Selskabet - Flight4000 A/S

Selskabet


Økonomi

Flight4000 A/S er et danskregistreret aktieselskab, som har til formål at sikre en bæredygtig udvikling af selskabet. De penge, som vi tjener, bliver ikke udloddet til aktionærerne, men bliver i stedet brugt til hele tiden at udvikle selskabet. Vores målsætning er til stadighed at forbedre vores pris- og ydelsesforhold. Som flyveskole gælder det om at kunne tilbyde og tilrettelægge uddannelsen frem imod et pilotcertifikat så godt og billigt som muligt, men vigtigst af alt så sikkert som muligt. Da, de fleste faktorer for opnåelse af et pilotcertifikat og/eller andre former for flyverettigheder i høj grad er fastlagt af luftfartslovgivningen, har vi fokus på høj faglighed hos vores instruktører, en stor grad af fleksibilitet hos vores administration, samt et godt og socialt fællesskab, hvor man vil hinanden.

Instruktører

Alle vores instruktører er med i Flight4000, fordi det er en passion for dem at flyve og videregive deres viden til andre. For at flyve hos os er det en forudsætning, at man som instruktør ikke kun besidder gode faglige kvalifikationer, men at man også har gode sociale og pædagogiske kompetencer, så enhver flyvning bliver til en god og lærerig oplevelse.Crew

Deltagelse og aflønning

Da vi anerkender, at det at tage en dyr instruktøruddannelse og/eller bruge sin tid på Flight4000 skal kunne betale sig, er vores ambition, at alle, der arbejder for Flight4000, er lønnende. Vi ved og anerkender ligeledes, at flybranchen er hårdt presset og at rigtig mange i vores fællesskab bruger mange timer for at få tingene til at fungere i selskabet. Der er rigtig mange opgaver på en flyveskole. Vi ser derfor gerne, at vores elever deltager aktivt i afvikling af disse og på den måde bliver en aktiv del af skolen og vores sociale fællesskab.


%d bloggers like this: