Din personlige pilotuddannelse

Om os

Selskabet

Flight4000 A/S er et danskregistreret aktieselskab, der har til formål at sikre en bæredygtig udvikling af selskabet. Overskuddet, bliver ikke udloddet til aktionærer, men bliver i stedet brugt til hele tiden at udvikle selskabet. Vores målsætning er til stadighed at tilbyde en kvalitetsuddannelse. Da de fleste faktorer for opnåelse af et pilotcertifikat og/eller andre former for flyverettigheder i høj grad er fastlagt af luftfartslovgivningen, har vi fokus på høj faglighed hos vores instruktører, en stor grad af fleksibilitet hos vores administration, samt et godt og socialt fællesskab, hvor man vil hinanden.

Base

er oprettet med hjemmebase i Roskilde Lufthavn. Selskabet er etableret med 5 aktionærer, som alle har en stor interesse for flyvning inden for et bredt spektrum lige fra flyvning med veteranfly til flyvning med passagerfly. Nogle er lige begyndt med at tage pilotcertifikatet, mens andre har en lang karriere med tusindvis af flyvetimer bag sig.

Under mottoet ”Sammen flyver vi bedre”, ønsker vi med FLIGHT4000 at skabe et netværk af kommende og nuværende piloter, hvor man kan udvikle sine egne kompetencer i fællesskab med andre med samme passion.

Fokus – modular uddannelse

Indenfor luftfartsuddannelserne findes der to forskellige fremgangsmåder frem mod et pilotcertifikat henholdsvis den integrerede eller den modulare vej.

Hos Flight4000 har vi fokus på den modulare uddannelse, som er en form for deltidsstudie, hvor du som elev har tid og mulighed for at varetage et arbejde ved siden af studiet. I fællesskab med vores dygtige crew kan du være med til at sammensætte dit uddannelsesforløb, så det passer ind dagligdagen. Vi sørger så for at planlægge derefter.

Instruktører

Alle vores instruktører er med i Flight4000, fordi det er en passion for dem at flyve og videregive deres viden til andre. For at flyve hos os er det en forudsætning, at man som instruktør ikke kun besidder gode faglige kvalifikationer, men at man også har gode sociale og pædagogiske kompetencer, så enhver flyvning bliver til en god og lærerig oplevelse.