Din personlige pilotuddannelse

Privat Pilot - LAPL(A)

Hvem er den beregnet til?

LAPL(A) uddannelsen er til dig, som gerne vil være hobby- eller fritidspilot. Det er med andre ord certifikatet til dig, som gerne vil ud at opleve Danmark eller måske hele verden fra luften samtidig med, at du selv sidder med styrpinden i hænderne. Du må gerne tage passagerer med, dog må du ikke modtage betaling for flyvningen, men gerne dele omkostningerne ved turen med dem.

Så tag familie eller venner med til en hyggelig frokost på Samsø eller flyv til solskinsøen Bornholm og spis en is.

Med et LAPL(A) Light Aircraft Pilot Licens i hånden er mulighederne mange og forude venter mange spændende oplevelser og flyveture.

6 måneder

Teori

LAPL Teori – 8 fag
Radio BEG/N-BEG

6 måneder

2 måneder (kan tages samtidig med teori)

Flyvning modul 1

14 lektioner inkl. solo

2 måneder (kan tages samtidig med teori)

1 måned

Flyvning modul 2

6 lektioner, herunder Navigation & soloture

1 måned

Selve uddannelsen

Uddannelsen til privat pilot er delt op i en teoretisk og en praktisk del. Varigheden af uddannelsesforløbet afhænger i høj grad af din tid og muligheder. Ligeledes er der gode muligheder for at udvide dine rettigheder og dermed certifikatet efterfølgende.

Et LAPL (A) forløb hos Flight4000 varer ca. 7-9 måneder og består af:

Har du lyst at høre mere om optagelseskrav og det at blive elev på Flight4000 kan du komme til en informationsaften eller skrive dig op. Så kontakter vi dig.

Forskel LAPL og PPL

Den store forskel på LAPL og PPL ligger i, at med et LAPL må du ikke flyve tungere fly end 2.000 kg, samt med flere end 4 sæder. Da de fleste fly ligger under denne grænse, er dette normalt ikke et problem. 

De første 10 timer som pilot, må du ikke medbringe passagerer, men herefter må du have 3 passagerer med. 

Du kan ikke tage en Instrument Rating med dit LAPL, men du kan altid opgradere til PPL, hvis du pludselig fik behov for et instrument bevis. 

Hvad så bagefter?

Du kan videreuddanne dig med en Night-VFR rating og flyve om natten. Skulle du få lyst til at fortsætte med en Instrument Rating, kan du opgradere dit LAPL til et PPL. Fordelen ved den modulare uddannelse er, at du selv bestemmer, hvor den skal ende. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LAPL Certifikat

Privat Pilot
kr 103.600 Baseret på minimum timer*
  • Varighed 7-9 måneder
  • Radio Certifikat N-BEG eller BEG
  • Teori gennemsnit 6 timer ugentligt
  • Flyvning 3-6 timer ugentligt
  • 30 timer block
Fra august
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter
en_GBEnglish