Din personlige pilotuddannelse

Tutoring & Mentoring

Tutoring

Når man starter sin pilotuddannelse, kan der nemt opstå situationer i livet, der gør at man måske kommer lidt bagud i nogle fag eller syntes at man trænger til lidt mere undervisning i fag, der kan være sværere at forstå.

For at hjælpe dig igennem, tilbyder Flight4000 dig, at du kan købe timer hos vores dygtige tutorer, som vil bistå dig med at komme igennem stoffet. Vore tutorer er alle udvalgte instruktører som kender stoffet til perfektion som derfor giver dig tryghed i din læring.

Tutoring

Tutoring er frivilligt og afregnes til timepris. 

En gang imellem, skal der kun et lille skub til at skabe din succes. 

Mentoring

At tage en pilotuddannelse uanset om det er til privat eller erhvervspilot er en stor omvæltning. Der er mange bolde i luften, mange ting der skal læres og hverdagen såsom familie, arbejde og andre fritidsinteresser trækker i den anden retning. 

Undertiden kan det være svært at holde snuden i sporet. 

Derfor tilbyder Flight4000 en Mentor ordning, hvor du har din personlige Mentor gennem hele forløbet. Du kan til enhver tid vælge at stoppe mentorordningen. 

Mentorordningen foregår typisk med fastlæggelse af SMART plan og herefter ugentlige checkin, hvor Mentor og Mentee afstemmer forventninger til, hvad der skal ske den næste uge. 

Mentor

Mentorordningen er frivillig og afregnes til timepris.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter