Din personlige pilotuddannelse

Commercial Pilot License - CPL(A)

CockpitBoeing

Hvis flyvning skal være din levevej

I dag findes der to forskellige muligheder for at tage den kommercielle pilotuddannelse, som kan føre dig op forrest i cockpittet på en stor flyvemaskine fyldt med passagerer – hhv. den integrerede og den modulare uddannelse:

Den integrerede uddannelse: Man afsætter al sin tid i en 2-års periode, og gennemgår et tæt pakket forløb.

Den modulare uddannelse: Man tager den samme uddannelse, men har parallelt hermed mulighed for at arbejde – og dermed delvist at finansiere uddannelsen løbende.

Den modulare erhvervspilotuddannelse er ideel til dig, som gerne vil undgå at have en stor studiegæld, når du står med pilotcertifikatet i hånden. Vær i den henseende opmærksom på, at den modulare pilotuddannelse ikke er SU-berettiget.

Commerciel Pilot License CPL(A)

Erhvervspilot
Kontakt os Estimeret pris*
  • Varighed 24-48 måneder
  • 200 Blocktimer
  • Inkl. hourbuilding og UPRT
  • Deltidsstudie, hvor du bestemmer farten
  • Betales løbende under uddannelsen
  • Depositum betales før start
Modular

Hos Flight4000 tilbyder vi uddannelsen til erhvervspilot, som en modular uddannelse. Du kommer således til at studere på deltid og har dermed mulighed for at arbejde op til fuldtid ved siden af studierne. Uddannelsen planlægges, struktureres og gennemføres i et tempo, som matcher din hverdag. Den modulare uddannelse til erhvervspilot varer 2-4 år. Længden af pilotuddannelsen vil i høj grad være afhængig af den tid og økonomi, som du har til rådighed gennem uddannelsesforløbet.

Den modulare erhvervspilotuddannelse består af en række moduler fordelt på både teori og praktisk flyvetræning. Hos Flight4000 sætter vi fokus på, at du som elev kommer hurtigt i gang med den praktiske flyvning, så du har noget praktisk erfaring at binde din teoretiske viden op på. Det er vores erfaring, at dette øger vores elevers indlæring væsentligt.

Når du har gennemført den modulare erhvervspilotuddannelse hos Flight4000, vil du have et komplet CPL certifikat og minimum 200 timer på 24 måneder