Din personlige pilotuddannelse

Bliv pilot for en dag

Har du gået med drømmen om at blive pilot, siden du var barn eller synes du blot, at flyvning er spændende og fascinerende? Glæd dig selv eller en ven/flyveentusiast med dette tilbud. Bliv pilot for en dag, oplev hvad moderne flyvning går ud på og få en oplevelse for livet med FLIGHT4000. En af de erfarne instruktører står klar til at guide dig sikkert gennem flyvningen, mens du selv sidder med styrpinden i hånden.

Oplev Danmark fra luften med dig selv som pilot. Med denne oplevelse prøver du at være pilot for en dag og får luft under vingerne.

Du bliver ført gennem en teori- og flyvelektion svarende til den, som en pilotelev kommer igennem på den første flyvelektion. Du får en let gennemgang af flyet, dets udstyr og instrumentering, samt en grundig briefing omkring sikkerhed og hvordan flyet håndteres både i luften og på jorden.

Herefter går du og en af vores erfarne og professionelle instruktører i luften til din første praktiske flyvelektion. Under flyvningen styrer du selv flyet i det omfang, som instruktøren og forholdene tillader det.

Starter du efterfølgende på pilotuddannelsen, kan denne lektion medregnes i dit samlede timeantal.

Pilot for en dag

Skal købes på forhånd inden fremmøde
kr 3.300
  • Velkomst og check-in
  • 45-60 min sikkerheds- og teori
  • Ca. 45 min i fly - 30 Airborne
  • Debriefing efter turen
  • Orientering om uddannelsen
  • Gratis kaffe og te
Super gaven
Pilot for en dag

Bookning

Har du købt en “Pilot for en dag” direkte gennem Flight4000 kan du selv vælge, hvornår du vil flyve. Blot tryk herunder og book en flyvning.

Har du gavebevis købt gennem GoDream, så klik her og se, hvornår næste flyvning sker.