Din personlige pilotuddannelse

Privat Pilot - PPL(A)

Hvem er den beregnet til?

PPL uddannelsen er til dig, som gerne vil være hobby- eller fritidspilot. Det er med andre ord certifikatet til dig, som gerne vil ud at opleve Danmark eller måske hele verden fra luften samtidig med, at du selv sidder med styrpinden i hænderne. Du må gerne tage passagerer med, dog må du ikke modtage betaling for flyvningen, men gerne dele omkostningerne ved turen med dem.

Så tag familie eller venner med til en hyggelig frokost på Samsø eller flyv til solskinsøen Bornholm og spis en is.

Med en Privat Pilot Licens i hånden er mulighederne mange og forude venter mange spændende oplevelser og flyveture.

Selve uddannelsen

Uddannelsen til privat pilot er delt op i en teoretisk og en praktisk del. Varigheden af uddannelsesforløbet afhænger i høj grad af din tid og muligheder. Ligeledes er der gode muligheder for at udvide dine rettigheder og dermed certifikatet efterfølgende. Et PPL(A) forløb hos Flight4000 varer mellem 8-12 måneder og består af:
Har du lyst at høre mere om optagelseskrav og det at blive elev på Flight4000 kan du komme til en informationsaften eller skrive dig op. Så kontakter vi dig.

Hvad så bagefter?

Du kan videreuddanne dig med en instrument rating eller Multi-engine Class rating eller gå hele vejen til erhvervspilot. Fordelen ved den modulare uddannelse er, at du selv bestemmer, hvor den skal ende. 

PPL Certifikat

Privat Pilot
kontakt os Baseret på minimum timer*
  • Varighed 8-12 måneder
  • Teori gennemsnit 6 timer ugentligt
  • Flyvning 3-6 timer ugentligt
  • 45 timer block
Populært
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter