Informationsmøder

Har du gået med drømmen om at blive pilot, siden du var barn eller er fascinationen af flyvning kommet langsomt snigende?

Før drømmen ud i livet – deltag i vores informationsmøde og hør, hvad vi i Flight4000 kan tilbyde dig i forhold til din pilotuddannelse.

Vi tilbyder pilotuddannelsen både til dig, som gerne vil have flyvning som en hobby, men også til dig, som gerne vil gøre flyvningen til din levevej.

Hos Flight4000 tilbyder vi de modulare pilotuddannelser, hvilket betyder, at du har mulighed for at passe et job ved siden af uddannelsen. Kom og få en introduktion til flyvermiljøet, en dybdegående gennemgang af og indblik i pilotuddannelsens sammensætning, dine (job-) muligheder efter uddannelsen og meget mere.

Ved informationsmødet får du desuden mulighed for at se vores base på ”airside” i henholdsvis Roskilde og Randers Lufthavn, møde ledelsen og vores crew, som alle står klar til at svare på dine spørgsmål mv.

Vi glæder os til at møde dig samt til at uddanne dig til fremtidens pilot.

Vi byder på lidt forfriskninger under mødet. Tilmelding er obligatorisk.

Husk at medbringe pas eller kørekort til sikkerheds kontrollen (kun Roskilde)

 

Loading Events

« All Events

PPL Teori-kursus i Randers

21 April @ 18:00 - 20:00

PPL uddannelsen er til dig, som gerne vil være hobby- eller fritidspilot. Det er med andre ord certifikatet til dig, som gerne vil ud at opleve Danmark eller måske hele verden fra luften samtidig med, at du selv sidder med styrpinden i hænderne. Du må gerne tage passagerer med, dog må du ikke modtage betaling for flyvningen, men gerne dele omkostningerne ved turen med dem.

Så tag familie eller venner med til en hyggelig frokost på Samsø eller flyv til solskinsøen Bornholm og spis en is.

Med en Privat Pilot Licens i hånden er mulighederne mange og forude venter mange spændende oplevelser og flyveture.

Details

Date:
21 April
Time:
18:00 - 20:00
Event Category:
Event Tags:

Organiser

Flight4000
Phone:
+4571995540
Email:
info@flight4000.dk
View Organizer Website

Venue

Flight4000 – Randers
Højsletvej 21
Randers, 8930 Denmark
+ Google Map