Informationsaften - Flight4000 A/S

Informationsaften


Har du gået med drømmen om at blive pilot, siden du var barn eller er fascinationen af flyvning kommet langsomt snigende?

Før drømmen ud i livet – deltag i vores informationsmøde og hør, hvad vi i Flight4000 kan tilbyde dig i forhold til din pilotuddannelse.

Vi tilbyder pilotuddannelsen både til dig, som gerne vil have flyvning som en hobby, men også til dig, som gerne vil gøre flyvningen til din levevej.

Hos Flight4000 tilbyder vi de modulare pilotuddannelser, hvilket betyder, at du har mulighed for at passe et job ved siden af uddannelsen. Kom og få en introduktion til flyvermiljøet, en dybdegående gennemgang af og indblik i pilotuddannelsens sammensætning, dine (job-) muligheder efter uddannelsen og meget mere.

Ved informationsmødet får du desuden mulighed for at se vores base på ”airside” i Roskilde Lufthavn, møde ledelsen og vores topprofessionelle crew, som alle står klar til at svare på dine spørgsmål mv.

Vi glæder os til at møde dig samt til at uddanne dig til fremtidens pilot.

Du kan finde næste Informationsaften i vores eventskalender

Vi byder på lidt forfriskninger under mødet. Tilmelding er derfor obligatorisk. Husk at medbringe pas eller kørekort til sikkerheds kontrollen.


%d bloggers like this: