GEN kursus

GEN (Generelt radiocertifikat)

Et GEN certifikat giver dig retten til at foretage engelsksproget radio korrespondance til og fra et luftfartøj i forbindelse med IFR- og VFR-flyvning.

Radio Certifkater

 Radiocertifikatet giver dig retten til at føre korrespondance til og fra et luftfartøj. Ved radioundervisningen lærer du således den fraseologi, som vi anvender inden for luftfart.

Undervisningen på radiokurserne er meget praktisk orienteret. Du vil således som elev sidde i teorilokalet med headset på og med ”push to talk”-knapper og simulere en flyvetur, mens din instruktør agerer flyveleder. Du bliver på den måde klædt rigtig godt på til, når du selv sidder i cockpittet – og vil derfor ikke føle, at der er langt fra teorilokalet til den reelle flyveverden.

Radioundervisningen afsluttes med en eksamen, som ligeledes aflægges over for Trafik- og Byggestyrelsen. Radioeksamen foregår på FLIGHT4000 og vil indeholde en praktisk simuleret flyvning, hvor du viser, at du kan anvende den rigtige fraseologi, som du har opnået gennem undervisningen.

Der udbydes tre forskellige typer af radiocertifikater hhv. N-BEG, BEG og GEN, som alle giver rettighed til forskellige former for radiokommunikation inden for flyveverden. Hos FLIGHT4000 tilbyder vi undervisning i alle tre radiokurser:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *